Palacsintabundában sült csirkecombok
By: Food For You
| Étel kategória: Föétel
|
Share
- Összekeverünk 10 dkg lisztet egy kiskanál sóval és a fűszerkeverékkel, tojásokkal és a mustárral. Sűrű kevergetés mellett apránként hozzáadagoljuk a tejet. Csomómentes, sűrű palacsintatésztává dolgozzuk, 5-10 percet hagyjuk állni.
- Az olajat egy nagy serpenyőben tűzhelyre rakjuk, hogy felhevüljön. A combokat megmossuk, bedörzsöljük sóval. Megforgatjuk a lisztben, majd belemártjuk a palacsintatésztába. Picit lecsepegtetjük.
- Mikor már forró az olaj, belerakjuk a combokat, és alacsony lángon - akár fedő alatt - pirosra sütjük.
- Konyhai papírtörlőre kiszedve lecsepegtetjük a zsiradékot. Forrón tálaljuk.
Hozzászólások