Kapros, túrós csirkerolád

By: Food For You | Share

Hozzávalók

3
4
5

főre

  • csirkemell - 4 szelet
  • tehéntúró - 20 dkg
  • kapor - 2 szál
  • bacon - 20 szelet
  • durvára tört színes bors - 2 teáskanál
  • fokhagyma - 2 gerezd
  • vaj - 1 evőkanál

Lépésről lépésre

  1. A sütőt melegítsük elő 200°C-ra. Egy tálban villával törjük át a túrót, sózzuk, borsozzuk, vágjuk bele a kaprot, és nyomjuk bele fokhagymagerezdeket.
  2. Ötösével fektessük le a baconszeleteket úgy, hogy picit fedjék egymást. A csirkemelleket klopfoljuk ki, sózzuk, borsozzuk.
  3. Egy csirkeszeletet rakjunk egy ötös baconadagra. Kenjünk rá a túrós masszából, és tekerjük fel.
  4. Tegyük kivajazott tepsibe, és az előmelegített sütőben süssük meg 20-25 perc alatt.

Hozzászólások