Ananászos currys csirke

By: Food For You | Share

Hozzávalók

3
4
5

főre

  • natúr joghurt - 2 evőkanál
  • csirkemell - 60 dkg
  • bors
  • curry por - 2 evőkanál
  • vaj - 2 evőkanál
  • ételízesítő - 1 teáskanál
  • ananászkonzerv - 40 dkg
  • mangópor - 1 késhegynyi

Lépésről lépésre

  1. A csirkemellet megmossuk, és felkockázzuk. Egy serpenyőben a vajon kifehérítjük. Hozzáadjuk az apróra vágott ananászt, kevés ételízesítőt, mangóport és a curryt.
  2. Lefedjük, és takarékon pároljuk 10 percig.
  3. Mikor a csirke kezdi elfőni a levét,hozzáadjuk a joghurtot, és egy csipet feketeborsot. Tovább pároljuk még fedő alatt 5 percet.

Hozzászólások